TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00789

Itt add meg az alcímet

AKKOR JÓ A VILÁG, HA JÓ BENNE GYERMEKNEK LENNI

Projektünk Nyíregyháza- Jósaváros városrészben valósul meg, egy olyan játszóház működtetésével, mellyel a városrész lakosságának a mindennapi élet megszervezésében szeretnénk segítséget nyújtani. A játszóház szolgáltatással célunk emellett közösségépítő-kulturális-tanácsadó programok szervezése a városrészben, a projektidőszak alatt, az aktuális ünnepekhez kapcsolódóan. A pályázat időtartama alatt megvalósított programok, rendezvények, mint pl. Törpedaloda és Babamasszázs foglalkozások, a látogatók számára ingyenesen, térítésmentesen biztosított programok, a látogatók felé külön díjat nem számolunk fel. 

Halloween Party: 2020. november 06-án (péntek) 17,00-19,00 óra között került megrendezésre.

Helyszín: Jósavárosi Művelődési Ház, 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 33.

Programok: Köszöntő, megnyitó, jelmezes felvonulás, zene, tánc, kézműves sarok.

Mikulás Ünnepség: 2020. december 06-án (vasárnap) 11,45-13,00 óra között került megrendezésre. 

Helyszín: Jósaváros karácsonyfája - Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium és a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda közötti tér

Programok: Köszöntő, megnyitó, mikulás érkezése, mikulás csomagok átadása.

Szüreti Mulatság: 2021. szeptember 15-én került sor a Szüreti Mulatság megrendezésére.

Helyszín: Jósavárosi Művelődési Ház, és az előtte lévő sétány. 

Programok: köszöntő, vetítés, szüretgép kipróbálása, népi játékok, szürethez kötődő kézműves foglalkozás, csuhébaba készítése, szüreti foglalkoztató feladatlapok.

Akkor jó a világ ha jó benne gyermeknek lenni című projekt

Szeretettel várunk Szüreti Mulatság rendezvényünkre, melynek időpontja 2021. szeptember 15. helyszíne a Jósavárosi Művelődési Ház. 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 33.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el