Sikeres projektek

Az egyesület 2020.évi működési és szakmai programjainak támogatása              NEA-TF-20-O-V-0263

Az egyesület cél szerinti tevékenységeinek és rendezvényeinek megvalósítását elősegítő támogatás. A támogatásnak köszönhetően minden generációt sikerül megszólítani, utolérni.

A projekt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósul meg.

A nemek egyenlő esélyű részvételének biztosítását célzó, speciális hazai tehetséggondozó programok támogatása -NTP-NEER-20-0034

HATÁRAINK, avagy kilépni a komfortzónánkból!

Egyesületünk a nemek egyenlő esélyű részvételének biztosítását célzó, speciális hazai tehetséggondozó programok támogatása céljából innovatív szemléletű, társadalmi szemléletformáló hatással bíró komplex tehetséggondozó program.

A projekt a Miniszterelnökség, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósul meg.


HungarIKON

Az értékmegőrző program fő célja a nemzeti értékek megőrzése és továbbadása a generációk számára. Nyíregyháza Jósaváros városrészében az Ungvár sétányon több sátorban helyi és megyei hungarikumok termék bemutaója és kóstolója. Kísérő programok mellett, mellyel a közösségépítés fontosságára helyezzük a hangsúlyt.

A projekt az Agrárminisztérium támogatásával valósul meg.


NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA- SZABADIDŐSPORT TÁMOGATÁSA

ÓVD MAGAD -Önvédelmi programsorozat

Programsorozatunk célja az ingyenes sportolási lehetőség biztosítása az érdeklődőknek, szakemberek bevonásával. az önvédelemre helyezi a hangsúlyt, mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály körében. Az esések és önvédelmi gyakorlatok ismerete minden korosztály számára fontosak.  A helyes eséstechnika megtanítása nemcsak sportági szempontból fontos, hanem azért is, mert a technikákra a mindennapi élet során is támaszkodhatunk, ha elesünk, megbotlunk, a helyes eséstechnika ismerete által elkerülhetjük a komolyabb töréseket, sérüléseket is.

A projekt Nyíregyháza MJV Önkormányzatának támogatásával valósul meg.

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA - GENERÁCIÓK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT SEGÍTŐ KARÁCSONYI PROGRAMOK ÉS RENDEZVÉNYEK LEBONYOLÍTÁSÁRA, TÁMOGATÁSÁRA IRÁNYULÓ PROGRAM

A Jósavárosba, kivilágított kisvonaton érkezik a Mikulás. Utazni lehet vele, majd az előzetesen regisztrált családokat is meglátogatja.

A projekt Nyíregyháza MJV Önkormányzatának támogatásával valósul meg.


Tesco "Ön választ mi segítünk" közösségi program


Egyesületünk Nyíregyháza-Jósaváros jellegzetes látszóbeton felületű fedett átjáróját kívánja kiszínezni, hogy megújult külsejével hozzájárulhasson az esztétikus városképhez. A projekt megvalósításával közel 800 négyzetméternyi betontömb kapna kreatív külsőt egy olyan közösségi területen, mely több helyi programnak és rendezvényeknek ad otthont, és naponta százak sétálnak el előtte. 

2021 októberében tizedik alkalommal hirdette meg "Ön választ, mi segítünk" programját a Tesco. Az Egyesület 2. helyen végzett a vásárlók által bedobott zsetonok száma alapján. A Tesco támogatásának köszönhetően hozzájárul ahhoz, hogy a Színezd újra! projekt megvalósuljon a 200.000 Ft nyeremény által.

A projekt a Tesco támogatásával valósul meg.

Ami a szemnek láthatatlan...

Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiuma A2028/N9076 kódszámú " Ami a szemnek láthatatlan…" elnevezésű projektünk a Nemzeti Kulturális Alap által nyújtott 500.000 Ft támogatásával valósult meg. A foglalkozássorozat legfőbb célja a látássérültek érzékenyítése, és különböző rendezvényekbe történő aktív bevonása volt. Évszakhoz és témakörökhöz kapcsolódóan valósítottunk meg részükre a hagyományőrző ismeretterjesztő foglalkozásokat. A projektidőszak alatt részt vehettek farsangi, húsvéti, és nyári rendezvényeken is, ahol részükre külön foglalkozás megtartásával, majd a közös rendezvénybe való aktív bekapcsolódással segítettük integrálni a társas kapcsolataikat. A foglalkozások alkalmával újrahasznosítható alapanyagokból készítettek kézműves termékeket, valamint különböző saját készítésű öko játékokat is kipróbálhattak. Tapintható kiállítás keretében megismerkedtek bőrműves művészi alkotásokkal, melyek dombornyomott mintázatát legfőképpen a látássérültek képesek kellőképpen felismerni tapintás útján. 

Szolgáltatások

Első szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi.

Második szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et.

Harmadik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Negyedik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Ötödik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Hatodik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el